Sente

Sente 6.7.0.11384

Multifunctionele manager van academische literatuur

VOOR

  • Zeer intuïtief gebruikersinterface
  • Uitstekende zoekfuncties
  • Ondersteunt alle grote journals en databases
  • Kleurgecodeerd aantekeningen maken
  • Makkelijk bibliografieën aanmaken

TEGEN

  • Geen

Essentieel
10

Opgelet Mac-gebruikende wetenschappers: met de evaluatieversie van deze multifunctionele manager van academische literatuur bespaar je tijd en verzamel je nieuwe informatie. In het wetenschappelijk onderzoek heb je wel wat beters te doen dan handmatig bibliografieën en onhandige literatuurlijsten aanmaken. Sente is hiervoor je persoonlijke assistent.

Met het programma werk je in een iTunes-achtige omgeving. Voor academici werkt Sente zeer intuïtief, omdat het juist de eigenschappen bezit die nodig zijn. Centraal staat je bibliotheek met verzamelingen aan referenties. Deze vul je aan door zoekopdrachten uit te voeren binnen alle belangrijke databases en journals. Dit doe je niet alleen aan de hand van een schermpje met vele mogelijk zoekverfijningen, maar ook met een ingebouwde webbrowser.

Sente doet echter nog veel meer. Indien je de licentie hebt, downloadt het programma automatisch de papers automatisch in pdf-formaat. Hierin highlight je interessante stukjes zelf met verschillende kleuren. Ook maak je gedetailleerde notities en definieer je "hotwords" die binnen de tekst automatisch oplichten. Bibliografieën maak je op maat aan naar de stijl van alle belangrijke journals of tekstverwerkers. Bovendien synchroniseert Sente je database automatisch tussen computers en deel je die desgewenst met anderen.

Sente produceert niet alleen maar kant-en-klare bibliografieën. Het programma geeft je namelijk ook een dieper overzicht van de literatuur binnen je vakgebied. Net als het vergelijkbare programma Papers levert het hiermee een positieve bijdrage aan zowel jouw leven als aan de gehele wetenschappelijke gemeenschap.

Meeste downloads Educatie & Kennis voor mac

Meer
Sente

Download

Sente 6.7.0.11384

Beoordelingen about Sente